KropkA12 373 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Nick:KropkAPowod:Praca Czas nieobecnosci:To znaczy chcę trochę zmniejszyć swoją aktywność na forum i serwie.Będe wchodził ale tak pod wieczór.23.02.2015 do niedzieli Cos od siebie:Zbieram na prawko Edytowane 23 Lutego 2015 przez KropkA12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Powodzenia ;d Naucz się wymiarów naklejki na szybie, rejestracji - idiotyzm ( ale trzeba umiec haha ) Ja miałem pytanie jakie wymiary ma rejestracja xD ( Chyba, że teorie już zdałeś ^^ ) Edytowane 23 Lutego 2015 przez Fakel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 23 Lutego 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi