Tyski 6 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Co sądzicie o tym PC ? http://allegro.pl/komputer-i7-4x3-5ghz-8gb-gtx760-2gb-gaming-gra-i5082428491.html, bo mój z i3 się troszku znudził i nie wiem ,co sądzicie o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 co tu więcej mówić kupuj ;d parametry ma bardzo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Tak jak wyżej Madridistat napisał. Sprzęcik dobry, dla mnie tylko w porównaniu do całego sprzętu to karta daje trochę plecy (ale jest wystarczająca) i mam złe przekonanie do pamięci operacyjnej 8gb w 1 kości. + Bardzo szkoda, że nie ma wejścia DVI tylko trzeba jechać przez przejściówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności / Pomoc udzielona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi