Kamil™ 89 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 CO MYŚLICIE O TAKIM SPRZĘCIE ? POCIĄGNIE JAKIEŚ Z NOWSZYCH GIER? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Dokup jeszcze 4GB pamięci RAM, ogólnie to komputer wydaję się fany (wiadomo szału nie ma, ale źle też nie jest ^^). Dlaczego pisze Ci abyś dokupił ramy? a po to żeby twój pc chodził szybciej masz "dobry" procek któremu przydałoby się troszkę więcej ram'ów (żeby chodził o wiele lepiej i szybciej ^^), ale to tylko moje zdanie ^^. Tylko mam pytanie, czemu masz service pack'a 1? zaktualizuj sobie, system powinien szybciej chodzić . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 @.Not anymore. Czyli mam dokupić do tego jeszcze 4gb ram i będzie gitarka ? Nic więcej do wymiany? Jakaś opinia na temat karty graficznej ? Dokup jeszcze 4GB pamięci RAM, ogólnie to komputer wydaję się fany (wiadomo szału nie ma, ale źle też nie jest ^^). Dlaczego pisze Ci abyś dokupił ramy? a po to żeby twój pc chodził szybciej masz "dobry" procek któremu przydałoby się troszkę więcej ram'ów (żeby chodził o wiele lepiej i szybciej ^^), ale to tylko moje zdanie ^^. Tylko mam pytanie, czemu masz service pack'a 1? zaktualizuj sobie, system powinien szybciej chodzić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 @.Not anymore. Czyli mam dokupić do tego jeszcze 4gb ram i będzie gitarka ? Tak i twój komp będzie chodził znacznie szybciej niż teraz z pewnością od razu zauważysz różnicę w grach dla przykładu ^^. @.Not anymore. Nic więcej do wymiany? Jakaś opinia na temat karty graficznej ? Ciężko mi się wypowiedzieć na ten temat ponieważ nigdy nie miałem z tą kartą graficzną styczności :x musiałbyś "pobuszować" w necie tam na pewno znajdziesz fachowe opinie na ten temat . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) W takim razie postaram się dokupić RAM'y jak najszybciej i poinformuję czy faktycznie działa lepiej. Dzięki za pomoc // Pozdrawiam A tutaj znalazłem jakiś artykuł na temat tej karty graficznej: http://tech.wp.pl/kat,1009779,title,Najnowsze-karty-graficzne-ATI-Radeon-z-serii-HD-5700,wid,11585383,wiadomosc.html?ticaid=11466d Edytowane 24 Lutego 2015 przez Kamil™ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi