Tyski 6 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: Tyski ^No SkiLL^ 2.Nick admina/gracza który zawinił: Porczop 3.Admin/Gracz : Porczop 4.Data i godzina: Dziś , około 15 min temu 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 6.Opis sytuacji: Ostrzeżenia: a)Ignoruje regulamin (tzn. np: miny na małych mapach) b)Ignoruje o zbanowanie graczy Widać na ss , że przez całą mapę woli grać niż działać Kropka nie wiem po co dajesz takim osobom jak On adm, o nie wie wgl co to "regulamin" ... Teror grał i sam widział to. Pisał mu o miny i tak , ma to gdzieś. Proszę o odebranie takiej nieinkompetentnej osobie adm , bo z serwera się "syf" (admini którzy wgl nie mają pojęcia o tym cod) EDIT: Prosiłem Omegę żeby wszedł na serw , bo widać skutki tego admina.] Edytowane 25 Lutego 2015 przez Tyski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Chodzi o gracza Ja, tak? TeRoR pisał na u@ - "On kładzie miny", itd. Ale nie pisał nicku, chyba, że czegoś nie zauważyłem. Kiedy w końcu napisał nick od razu wszedłem na specta i sprawdziłem, czy faktycznie kładzie te miny, ale skończyła się akurat mapa, co również na twoim screenie widać @@@@ EDIT. Wszedłem na specta w ostatniej minucie, ponieważ dopiero wtedy dostałem zgłoszenie z nickiem. Edytowane 25 Lutego 2015 przez Porczop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Tyski, rozumiem twoją złość ale odebranie funkcji admina to za surowa kara. Raczej dałbym mocne upomnienie i jeżeli jeszcze raz będzie taka sytuacja wtedy powinien pożegnać się z funkcją admina. To jest pierwsza skarga nie Porczopa więc nie ma co od razu skreślać go. Na mapach typu:long, wiocha, dust_mini, ZAKAZANE SĄ RAKIETY, MINY, i HE (granaty). - to tylko tak w ramach przypomnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyski 6 Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Chodzi o gracza Ja, tak? TeRoR pisał na u@ - "On kładzie miny", itd. Ale nie pisał nicku, chyba, że czegoś nie zauważyłem. Kiedy w końcu napisał nick od razu wszedłem na specta i sprawdziłem, czy faktycznie kładzie te miny, ale skończyła się akurat mapa, co również na twoim screenie widać Nie widać że miny ? Sorry ,ale jesteś jakiś ślepy za przeproszeniem że nie widać ? Na specta ? W ostaniej min wszedłeś i skończ. Tyski, rozumiem twoją złość ale odebranie funkcji admina to za surowa kara. Raczej dałbym mocne upomnienie i jeżeli jeszcze raz będzie taka sytuacja wtedy powinien pożegnać się z funkcją admina. To jest pierwsza skarga nie Porczopa więc nie ma co od razu skreślać go. Na mapach typu: long, wiocha, dust_mini, ZAKAZANE SĄ RAKIETY, MINY, i HE (granaty). - to tylko tak w ramach przypomnienia. Pisząc o adma chyba trzeba się zapoznać z regulaminem ? Moim zdaniem to chyba podstawa serwera , nie sądzisz mały. ? Czyli ktoś leci w kulki Edytowane 25 Lutego 2015 przez Tyski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czeresnia 2 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Ja jestem świadkiem że porczop nie umie ogarnąć serwera pisałem mu na u@ wiele razy że ludzie na małej mapie dawają miny i puszczaja rakiety a on nie reagował. Potem musiałem zaprosić innego admina (Omega *) i on zaczoł ogarnać serwer bo nie dało sie grac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Fakt Tyski, w takiej sytuacji nie wchodzi się na specta sprawdzając czy gracz postawił miny czy puścił rakietę bo widać, że zostałeś zabity w inny sposób niż bronią. Od razu wtedy daje się bana z powodem np. Łamanie regulaminu na małych mapach, ewentualnie sprawdzasz jaką klasą gra dany gracz i jeżeli to Dezerter - Miny, jeżeli np Szturmowiec - Rakiety i dajesz inny powód bana. Skarga słuszna, ale odebranie funkcji admina to i tak za duża kara - moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamcior 25 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 nie ulega wątpliwości to, że admin zawinił . Jednak tak ja @maly. sądze ze odbiór admina to zbyt surowa kara . . Powinno skończyć się ostrzeżeniem 1/3 . Tyle z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Ostrzeżenie to będzie najlepsze rozwiązanie bo tak naprawdę nic wielkiego się nie stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Skarga przyjęta.Admin zostanie pouczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi