Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Jak zauważyliście, ten system wychodzi po resecie czyli 28 lutego. Postaram się Wam co nieco opisac ten system. Komenda: /pw Komenda na reset Punktów Wspaniałych: /rpw Jest to coś podobnego jak Statystyki, które dostajemy za poziom do rozdania. Lecz jaka jest różnica? Punkty Wspaniałych dostajemy po osiągnięciu poziomu dzielnego przez 5, czyli poziom: 5,10,15,20 itd aż do 100 Za każde osiągniecie poziomu dzielnego przez 5 dostajemy Jeden ( 1 ) Punkt Wspaniałych. W co te Punkty Wspaniałych możemy rozdac? 1. Statystyki tj: 1.1 Ulepszanie Siły [ 1 Punkt = 3% zwiększona statystyka, 2 Punkty = 6% zwiekszona, 3 Punkty = 10% zwiększona ] 1.2. Ulepszanie Zwinnosci [ 1 Punkt = 3% zwiększona statystyka, 2 Punkty = 6% zwiekszona, 3 Punkty = 10% zwiększona ] 1.3. Ulepszanie Zrecznosci [ 1 Punkt = 3% zwiększona statystyka, 2 Punkty = 6% zwiekszona, 3 Punkty = 10% zwiększona ] 2. Skille tj: 2.1. Szansa na zdobycie runy [ 3 Punkty w statystykę = +1% ] 2.2. Szansa na zdobycie kamienia [ 2 Punkty w statystykę = +3%] 2.3 Szansa na zdobycie zlota [ 2 Punkty = +2% ] To tak w skrócie, żeby was z tym nowym systemem zapoznac. Zachęcam do zajrzenia na serwer po resecie Pozdrawiam. Grafika wykonana przez: Blancika Dzieki. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zgłoś się 18 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 prosty i fajny system podoba mi się w przyszłości na kolejny sezon można pomyśleć nad ulepszeniem tego duży + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 prosty i fajny system podoba mi się w przyszłości na kolejny sezon można pomyśleć nad ulepszeniem tego duży + Nie trzeba resetu, żeby można było go zmienic / rozwinąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zgłoś się 18 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 no to jeszcze lepiej więc pozwolisz, że moja głowa zacznie myśleć nad rozbudowaniem tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kitty 10 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 hp nie dziala 10 % sily niedodaje nawet 1 hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YnoKlys 2 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Zbugowane (przynajmniej u mnie) na 5 lvl'u dostałem "niby 1pkt" bo jak chciałem dodać to nie mogłem, bo pisało że nie mam dostępnego, teraz na 15 lvl co mape się to resetuje mam do dodania 3 pkt ale co runde moge dodać tylko 1 i z każdą mapą się one resetują, props dla tego co z tym robił a jak tak ma być to gratuluje pomysłu -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zgłoś się 18 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 każdy ma tak samo .. mam nadzieję, że to bd naprawione byle prędzej bo denerwuje to dodawanie co mape . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Moze spokojniej? My tez jestesmy ludzmi zostanie to naprawione.. Jak byscie nie zauwazyli to na okraglo naprawiamy wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi