Jump to content

[PRZYJĘTE]Podanie RazemPonadKilo.

RazemPonadKilo.

Recommended Posts

1. Nick: RazemPonadKilo.
2. Imię: Norbert
3. Wiek: 17
4. Znajomość Amxrednie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10
5. Mikrofon(Tak/Nie): W trakcie kupna :D
6. Składka(Tak/Nie): Tak (sms)
7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/RazemPonadKilo./193.33.176.116:27015/
8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam 17 lat, interesuję się piłką nożną. Często jestem na serwerze i uważam że rano brakuje adminów bo często grają cziterzy.
9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Brak.
10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: ok 6 godzinek dziennie.
11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:  dni robocze od 15-23, weekend od rana :)
12. Staż w grze Counter Strike 1.6: ok 8 lat
13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Nie

Obiecuje poprawę swojej nie wyparzonej buźki <3

Edited by RazemPonadKilo.
  • Like 1

Oho... chłopie jestem na tak.
Idzie się z nim dogadać, ma wysoki poziom kultury.
Jest również aktywny i ma zapłaconą składkę.
Odszedł XoLLeK, więc nie widzę powodów by nie dać mu szansy ;)

@EDIT.
Tylko popraw aktywność na forum :)

@Mashiro, no dobrze w takim razie przepraszam. :) Ale przynajmniej mi jeszcze wogóle nie podpadł ^^

Edited by Porczop

Porczop, a grasz, żeby wogóle stwierdzić czy on jest kulturalny? Sorry, ale w tej kwestii to już argument, że tak powiem z dupy wzięty.

Norbert owszem, jest ogarnięty, miły i na pewno by się nadał, ale jego kultura jest załamująca. Nawet wczoraj kilkakrotnie przekleństwa na say i to grubo.

Nic do ciebie nie mam, ale musiałam się tego przyczepić. :D

Tak czy siak, ja jestem za tym abyś spróbował za tydzień. Jeśli nie zobaczę żadnego przekleństwa i okazu braku kultury, to na pewno dam ci na tak! Jesteś spoko i fajnie się z tobą pisze, ale uważam, że w tej jednej kwestii musisz się poprawić.

Aktywny itd itd.

Jestem tym razem na nie, ale za tydzień jak ogarniesz jęzor to będzie wszystko dobrze i będziemy sobie razem pracować. :)

@Edit

Dobra, mogę być za okresem próbnym, pod warunkiem, że zero przekleństw na say i ogarniesz to. Będziemy mieli cię na oku, więc lepiej wyparz sobie tą buźkę. :D

Szkoda odrzucać spoko chłopqka z takiego powodu, także ten no, obiecaj poprawę.

Edited by Mashiro *
  • Like 1

Ja rybcia nie zauważyłem żeby nadużywał kultury. Może miał takie momenty zdenerwowania ;) - normalne dla każdego. 

Jestem za okresem próbnym pod okiem admina, /często na serwie, ogarnięty, składka i godziny grania

Jestem za okresem próbnym dla tego Pana, ze względu takiego, że wiemy iż jego kultura nie zachwyca ("admin powinien świecić przykładem") ,- a więc jeżeli ogarniesz język to będzie git, a jeśli nie to żegnamy, lecz decyzja należy do opiekuna. Po za tym twoja aktywność na serwerze jest dość dobra a więc na pewno się przydasz w tej roli, tylko mam nadzieję, że nie będziesz spamował "głupotami" na y@@, tyle ode mnie dziękuje dobranoc. 

• Like 1

RPK Aimerze przydal by sie sie taki admin ;p Kota nie ma myszy harcuja. Faktycznie sam mialem zamiar skladac przez to podanie bo z rana dosyc czesto nie mozna pograc bo graja odpalency.

Mam nadzieje ze pozytywnie zostanie rozpatrzone to podanie ;)

W skrócie bo nie chce się rozpisywać

jestem na tak

Aktywność masz dobrą i zgłaszasz mi wszystko na U@

Nie byłeś adminem więc tylko powiedź a Ci pomoge.

Ogarnij się tylko z kulturą.

Jestem na TAK

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało przyjęte.

Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy