OptimusPrim 402 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Mam pewien problem gram na serwerach ping norma 30-40 wbijam na deathruna ping mi szaleje jak niewiem 40-700. Mam już tak od dwóch dni pomocy komp nowy Procesor intel core i7 8 GB ram Karta graficzna NVIDA GEFORCE840 Reszte macie tu http://www.mediaexpert.pl/laptopy/laptop-asus-k555ln-xo212h,id-261987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Zobacz czy problem występuje na wszystkich serwerach, i opisz dokładniej. To są jakieś ściny czy zwykłe problemy z wysokim pingiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 PO wbiciu na deathrun mam tak z każdym serwerem. Są to zciny i ping 40-700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 serwery CSC ? tylko, zobacz innej sieci i zdaj raport ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Teraz wbiłem odrazu po odpaleniu cs pig norma o co kurde chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 na inny serwer masz wejść i zobaczyć jaki masz ping, czy to takie trudne? Albo w wyszukiwarce serwerów, kliknij refresh - odśwież, i porównaj pingi. Na samym końcu po prawej jest opóźnienie - czyli ping. I porównaj ping z serwera (DR CSC) , reszty CSC i innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi