Porczop 257 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Nick: Porczop Opis problemu: Nie dawno pisałem, temat, że mam problem z przyciskami od 7-9,0. Ok został rozwiązany odbindowałem te przyciski i mogłem normalnie grać. Po kilku dniach wchodzę sobie jakby nigdy, nic. I co? Gdy tylko wejdę na jakikolwiek serwer przyciski mi działają, ale tym razem nie mogę używać LPM/PPM oraz przycisków do poruszania się w grze, tj.: WSAD. Screenshoty: - Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : STEAM: Porczopik || CSC, GG: 51358493, PW Inne: Musze grać na NS ;c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Wklej do cstrike http://www8.zippyshare.com/v/OszDRkaR/file.html Problem polega na tym że masz w confingu (ustawienia pliku - tylko do odczytu) , może ustawiłeś w cs'ie bindy na to , ale w confingu pewnie masz usunięte albo na coś innego zbindowane, dlatego to też ci nie działają. Wklej ten mój cfg, sobie poustawiasz w nim reszte 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Tak, wiem, że to głupio zabrzmi, że nie wiem, ale od niedawna obsługuję platformę steam i nie zbyt wiem, gdzie znaleźć folder cstrike, ponieważ na NS robiło się to inaczej xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 wybierałeś ten folder podczas instalacji steamu, wchodzisz na dysk na którym zainstalowałeś, jeżeli c program files, szukasz steam, steamaps, common, half-life, cstrike i masz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Dzięki Siwy! Wszystko działa Do zamknięcia! ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności | Pomoc udzielona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi