[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Nick : [O]rbi[T]ek Data Zdarzenia : Dzisiaj 10:53 Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : I3lack Opis Sytuacji : Dał mi warna za to że napisałem ja Ub nie dam Dowód :http://cs-classic.pl/warnings.php?mode=detail&userid=1521 ;] Mam SB :] Leci skarga ; **** . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Warn jest jak najbardziej słuszny. Nie masz konta w bansie, nie masz rangi UnbanSupport wiec po co się wypowiadasz? Warn słuszny jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Nie widze powodu skargi , sluszny warn , brak rangi , i nie mozesz dawac UB , wiec poprostu nabijasz sobie posty.../cL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Jaki brak rangi?Ma rangę Support UNBANNie wiem czy to wy jesteście czy ja bo z tego co wiem to ja mu dodawałem tą rangę.Naprawdę kupcie sobie okulary bo coś ślepi jesteście./Unwarn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi