QuiTeR 0 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 1.Twój Nick: `Ehe. 2.Nick admina/gracza który zawinił: Ziomek. 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 16.01.2013 godz 14;38-14-45 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Jedynym Świadkiem był gracz o nazwie [Re] 6.Opis sytuacji:: Dostałem bana , żebym ochłonął , chociaż nic złego nie robiłem. Lecz Nasz kochany adminek , wyzywał Mnie , i mi wlepił bana za obrazę. Nie życzę Sobie takiego typu sytuacji . Dziękuje . NIEOGAROM WON ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[R]e:D 0 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Popieram gracza Ehe. Było tak jak napisał admin wyzywał go a Ehe dostał bana za nic!Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Przykro mi, brak twardych dowodów.CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi