Omega* 2 077 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) [PB] Cs-Classic.pl | PAINTBALL [1.6] 2-03-2015 W raz z Karolem postanowiliśmy zamienić 4Funa na PB. 4Fun ledwo żył więc decyzja na pewno była dobra! Nie będę opisywać klas lub perków ponieważ nie ma to żadnego sensu. Tylko i wyłącznie opisze Vipa. Opisy klas pod komendom /klasy Jeżeli chcesz uzyskać większej wiedzy wpisz na serwerze /pomoc Vip: Vip posiada: - 200 hp co rundę - Kamizelkę i hełm co rundę - 1 HE co rundę - 1 FB co rundę - Defuse Kit - Dodatkowe zycie za zabojstwo ( 10 - HS | 5 - Normalne ) - Dodatkowy EXP za zabójstwo - Prefix przed nickiem - Przywitanie gdy VIP wchodzi na serwer [Zapraszamy do zakupu VIPA oraz Klas Premium / Super Premium: http://shop.cs-classic.pl/#index] Na serwerze zostały wgrane specjalne mapy , pluginy , perki , klasy pod [PB] aby ulepszyć wam tą cudowną zabawę! Wszystkich Serdecznie zapraszam. OPIEKUN SERWERA: Omega * Edytowane 2 Marca 2015 przez Omega * 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 no fajny vip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Vip wydaję mi się przesadzony lekko, ale może się mylę (nie wiem), lecz pewnie zawitam na waszym PB, bo zawsze lubiłem tego mod'a . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Fajny VIP Ale gdy będę na kompie to zrobię opis klas i może perków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Mocniejszego tego vipa, ten serwer upadnie szybciej niż powstał , ale to moje zdanie jak już chcieliście zrobić PB, to klasyczne a nie jakieś perki i klasy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Wszystko ładnie, fajnie, ale te 200hp to już lekka przesada niech będzie nawet 150, ale 200 ? Edytowane 2 Marca 2015 przez Buu.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To byl FART! 9 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Też uważam, że 200 hp to za dużo jak an sam początek serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Moje pytanie: Ile będzie zabierała kulka? Jak zaczynałem grę na 1.6 to paintball był do jednego strzału i dead, to mi się podobało. Ttu widzę vip 200hp czyli ile kulek na takiego trzeba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Up/ Mi też się podobało, ale szczerze jak ogarnęłam tego nowego to całkowicie zmieniłam zdanie. Ten classicowy na pewno jest lepszy, bo takie urozmaicenie zaciekawia. Co do vipa to się okaże czy przesadzony, czy nie jak wszystko wejdzie w życie i ktoś go kupi. ^^ Edytowane 2 Marca 2015 przez Mashiro * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Moje pytanie: Ile będzie zabierała kulka? Jak zaczynałem grę na 1.6 to paintball był do jednego strzału i dead, to mi się podobało. Ttu widzę vip 200hp czyli ile kulek na takiego trzeba? Pewnie z 5 ^^ jak byłem na serwie to chyba 2 - 3 strzały wystarczały na zwykłego gracza (chyba). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Moje pytanie: Ile będzie zabierała kulka? Jak zaczynałem grę na 1.6 to paintball był do jednego strzału i dead, to mi się podobało. Ttu widzę vip 200hp czyli ile kulek na takiego trzeba? Myślę że z 6 kulek starczy bo jak grałem to na normalnego gracza musiałem z 3 kulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Można się zastanowić nad 1 kulka = 100 hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To byl FART! 9 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Jest okej, pograłem troche dłużej dziś i siły są zrównoważone, ale mimo wszystko nie wiem czy to tylko moje wrażenie ale lepiej grało mi się na zwykłych mapach niż na tych typowo pod PB. :co_jest: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) Jest okej, pograłem troche dłużej dziś i siły są zrównoważone, ale mimo wszystko nie wiem czy to tylko moje wrażenie ale lepiej grało mi się na zwykłych mapach niż na tych typowo pod PB. :co_jest: Dodałem kilka map normalnych: Mapcykl: pb_csp_paintball pb_fast pb_castle fy_snow_dew fy_bridge fy_docs de_paintball de_dust2 de_tuscan de_nuke de_inferno de_train de_westwood Jeżeli jakaś mapa jest zbugowana proszę pisać. Chcecie nową mape ? Zapraszam do działu propozycje. Edytowane 3 Marca 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Tego trybu brakowało na tej sieci na wielki + Edytowane 4 Marca 2015 przez Umciaak * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 @Omega Co sądzisz o osłabieniu trochę premek, bądź vipa, bo zwykli gracze w walce z vipem+s.premką nie mają szans... ;c No chyba, że w paru najazd. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To byl FART! 9 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 @Omega Co sądzisz o osłabieniu trochę premek, bądź vipa, bo zwykli gracze w walce z vipem+s.premką nie mają szans... ;c No chyba, że w paru najazd. xD Uważam, że nie masz racji i jest tylko lekka przewagą, która i tak trzeba umiejętnie wykorzystać a wcale nie ma jakieś przesadnej dominacji co łatwo zauważyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) @Omega Co sądzisz o osłabieniu trochę premek, bądź vipa, bo zwykli gracze w walce z vipem+s.premką nie mają szans... ;c No chyba, że w paru najazd. xD Znerfiliśmy wojowonika. Jest troche bardziej widoczny / Edytowane 6 Marca 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_aSd_Pb_ 7 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Witam,od wczoraj gram u was na pb i ok 2h później zakupiłem vipa i jak ktoś umie grać to z vipem nie ma problemów . Zresztą może to potwierdzić ten farciarz DzikiDzik zawsze uda mu się mnie jakoś zabić Vip ogólnie jest super i nie jest przesadzony ,a jakieś plusy mieć typu 200hp no bo to przecież płatna rzecz a nie za free ...Pff Edytowane 6 Marca 2015 przez Omega * Miłej Gry! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To byl FART! 9 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jakiś problem z serwerem? Mógłbym prosić o informacje co i jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wsado. 0 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Fajnie się gra . Ale ten vip ma dużego nerfa Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi