YnoKlys 2 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Twoj nick:YnoKlys Nick podejrzanego*:FuzzyDane podejrzanego [sID+IP]*: # 9 "Fuzzy" 8147 STEAM_0:0:34337959 7 50:31 26 #6 Fuzzy STEAM_0:0:34337959 89.161.33.33 Steam Data (dzien, gg:mm) zajscia:3 marzec 2015 ok. 20:00 Twoj dowod*:http://www5.zippyshare.com/v/1D6ILoCk/file.html Rodzaj czita*:wh Nazwa mapki:de_inferno Czasy podejrzanych akcji*: krótkie demko, ale wg mnie to jest wystarczający dowód, widać ewidętnie że wiedział gdzie jest przeciwnik i którędy uciekał, ja osobiście nie widziałem tego ninji wgl, nawet jak to ogladałem 2 raz ... już od dłuższego czasu grał podejrzanie, moim zdaniem jest odpalony, sami osądźcie + jest kilku światków którzy doświadczyli jego "skilla" ale jestem tylko człowiekiem moge się mylić ja tylko zgłaszam, reszta należy do was (przepraszam z góry jeżeli się myle/ to nie wystarczy) IP /Nazwa serwera:DiabloMod SID oraz IP otrzymujemy po wpisaniu w konsoli komendy amx_ip Wazne - * Pomoc: 1. Zapoznaj sie z regulaminem 2. Nie spamuj w zgloszeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Przecież on ma oko khalima... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Gracz posiadał item. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje uniewinniony. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi