YnoKlys 2 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Twoj nick:YnoKlys Nick podejrzanego*:FuzzyDane podejrzanego [sID+IP]*: # 9 "Fuzzy" 8147 STEAM_0:0:34337959 7 50:31 26 #6 Fuzzy STEAM_0:0:34337959 89.161.33.33 Steam Data (dzien, gg:mm) zajscia:3 marzec 2015 ok. 20:00 Twoj dowod*:http://www5.zippyshare.com/v/1D6ILoCk/file.html Rodzaj czita*:wh Nazwa mapki:de_inferno Czasy podejrzanych akcji*: krótkie demko, ale wg mnie to jest wystarczający dowód, widać ewidętnie że wiedział gdzie jest przeciwnik i którędy uciekał, ja osobiście nie widziałem tego ninji wgl, nawet jak to ogladałem 2 raz ... już od dłuższego czasu grał podejrzanie, moim zdaniem jest odpalony, sami osądźcie + jest kilku światków którzy doświadczyli jego "skilla" ale jestem tylko człowiekiem moge się mylić ja tylko zgłaszam, reszta należy do was (przepraszam z góry jeżeli się myle/ to nie wystarczy) IP /Nazwa serwera:DiabloMod SID oraz IP otrzymujemy po wpisaniu w konsoli komendy amx_ip Wazne - * Pomoc: 1. Zapoznaj sie z regulaminem 2. Nie spamuj w zgloszeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Przecież on ma oko khalima... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 3 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Gracz posiadał item. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje uniewinniony. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi