Pomarancza 15 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Wiek: 16 Kontakt (GG/e-mail/steam): GG:32174320,Email:[email protected],STEAM: xPomarancza,Skype: adrian.majcer Kiedy zaczynałeś grę w cs: 4,5 lat temu Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: 8/10 Ile masz wolnego czasu?: do 10 godzin Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Ponieważ chciałbym stoponiowo się Wybijać na naszej sieci Zaczynalem z Adminem Pozniej Redaktorami teraz Support Unban Myślę że sie nadam na to stanowisko, gdyż na forum jestem bardzo długo na naszym forum Myślę że na stanowisku admin spisywałem się dobrze Więc chciałbym sprawdzic sie w pomocy Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Do reklamowania (Dowód że tylko do reklamowania jest w AMX Bans wszystkie bany sa wygasle... Gdyż gdy dostawałem ssy to odrazu je wstawiałem A do reklam to : CDHack,370hook. - 50 postów - jest - 50 godzin na forum - jest - Minimum 15 lat - jest (dowód skype/ts) - Minimum 2 miesiące na forum - jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 mysle ze mozna dac szanse , czesto bywa na forum , ogarnia i wg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 chwila nie minęło jeszcze 2 tygodnie od twojego ostatniego podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viruzz 0 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ja również na tak, myślę że, można dać szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Po co się wypowiadacie? Nie minęło dwóch tygodni od twojego podania...//edittPaweł mówi, że podanie na SU mozna skladac co tydzień a wiec tydzien juz minal Ja na tak.Powod:- Ogarnięty.- Miły- Spokojny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assas!n 0 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Jestem na Tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Na takOgarniętyMiłySpokojnyPrzez ostatni czas Cie nie było , ale masz to poprawić ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Przyjęty Pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi