Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Witam. Kieruję do was pytanie związane z mapcyklem. Czy chcielibyście wybierac mapy sami? Chciałbym to dac dla testu jak wiecie u nas zawsze był mapcykl, dlaczego chcę coś takiego zrobic? Na niektórych mapach ludzi jest strasznie mało, a tak sami będziecie te mapy wybierac. Tak więc usuwamy mapcykl, dajemy możliwośc graczom wyboru map? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zgłoś się 18 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 jestem za podaj mi ten mapcykl to podam propozycję swojego pełnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuzzy` 4 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 ja też za.. ale jak dla mnie co najmniej 8 map musi być zagrane aby kolejny raz grać dust2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Denokracja to rządy głupców ale jestem ZA Na wielu sieciach normą są vote i to sie sprawdza, ludzie grają rozne mapy, takie jakie chce wiekszosc wiec wiekszosc jest zadowolona. A co do powtarzania map to da sie zrobic aby byla blokada na granie z rzedu tej samej mapy Musze kiedys wreszcie znalezc czas i odwiedzic te twoj serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoNdZi0 1 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Również jestem za Vote myślę że się dobrze sprawdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zgłoś się 18 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 de_dust2_2009 de_westwood cs_assault_upc de_dust de_nuke_1337 de_museum de_dust2 de_lidl de_westwood_newstyle de_nuke cs_estate de_dust2 de_inferno de_eldorado de_dustyaztec cs_italy de_train de_perfect_inferno de_dawn de_aztec_1337 moja propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 07 a nie za dużo tych dustów tutaj? ja proponuje co innego niech na jedną minutę przed końcem mapy gracz z największą ilością fragów wybiera następną mape. jak już musi być vote to i rtv niech będzie ps. mieliśmy teraz grać na MC z map standardowych a taki lidl czy westwood niespecjalnie do nich należą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuzzy` 4 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 07 a nie za dużo tych dustów tutaj? ja proponuje co innego niech na jedną minutę przed końcem mapy gracz z największą ilością fragów wybiera następną mape. jak już musi być vote to i rtv niech będzie ps. mieliśmy teraz grać na MC z map standardowych a taki lidl czy westwood niespecjalnie do nich należą Co Ty chcesz żebym wiecznie ja wybierał mapy ? bez przesady dustów jest aż 3 z czego wszystkie rózne także ja problemu nie widze Od siebie dorzuciłbym jeszcze de_sunny i fajnie by sie grało na diablo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 3? no to liczymy: de_dust2_2009 (troszkę więcej przejść ale ciągle dust2) de_dust (podstawka) de_dust2 (podstawka) de_dust2 (znowu?) de_dustyaztec (po co skoro później wypisujesz kolejnego azteca?) de_dawn (troszkę więcej przejść ale ciągle dust) no i dla mnie wyszło 5/6 (bo nie wiem co z tą powtórką) a jak już zacząłem to dalej torpedy de_westwood - nie wiem skąd ogólna ekscytacja tą mapą. przecież to jest taktyczna kupa... de_nuke_1337 - po co skoro później dajesz też podstawke? po za tym zawsze jest płacz typu "on włazi na tekstury", "niee tam nie ma tekstur" de_museum - za wysoka de_lidl - bez komentarza de_perfect_inferno - kolejna powtórka a gdzie mapy typu de_survivor, de_piranesi i de_storm, które są na prawdę dobrze zbalansowane (no storm trochę ciemny i ninja by tam miał duuuuuuże szanse) czy de_chateau, de_torn i de_prodigy, które prezentują się bardzo ładnie. z poza standardowych proponuję de_barcelona http://cs.gamebanana.com/maps/172802dustowe tekstury ale układ mapy dość niepowtarzalny (i wilk syty i owca cała) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuzzy` 4 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 No faktycznie masz może troszkę racji, skoro dusty_aztec to nie 1337 Dwa razy dust 2 to pewnie pomyłka przypadkowa, dust i dawn.. podobne mapy ale myśle, że nikt nie będzie miał przeciwko jesli będą w odpowiednich odstępach czasowych Co do westwooda, fajna mapa.. od zawsze była na diablo i niech tak zostanie. de survior - jestem za, piranesi też, na prodigy ninje są bez szans więc moim zdaniem odpada, resztę nie bardzo kojarze więc jestem bez zdania. Od siebie oprócz de sunny moge zaproponować jeszcze de_vertigo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaggy. 5 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 museum jest dobra na diablo, a ty piszesz za wysoka ? To dlaczego gramy na office_rats ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 na ratsie żeby spaść trzeba się postarać a na museum masz za dużo kratek na vertigo nie wiem czy mielibyście szanse xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zgłoś się 18 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 to jak w końcu z tym mapcyklem ? bo te mapy co są już się znudziły i gracze często wychodzą na jednej mapie jest FULL a na drugiej znowu jest 5/5 6/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Dziś lub jutro nastąpią zmiany. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi