Mofinka_Bajceps 0 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Dzisiejszego dnia admin Fakel postanowił zbanować mnie, gracza Mofinka_Bajceps (chyba najsłabszego z możliwych). Jaki był powód ? "Czitowanie" ! (bez ss'ów) (miałem statystyki mniej więcej porównywalne do tych: 4/7 lub 3/5) Jeśli gracz na wspomagaczach ma statystyki to lepsze, o wiele lepsze. Nie posiadam żadnych wspomagaczy jeśli nie są nimi : własne umiejętności, kilka podmienionych skinów np. na nóż. Zwracam się z prośbą u UnBana ponieważ nie chciałbym stracić możliwości grania na tak dobrym i fajnym serwerze (według mnie najlepszym w kwestii Diablo Mod) (nie miałem pojęcia gdzie to napisać więc uznałem że będzie to dobre miejsce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Kolego rozumiem twoje poirytowanie, ale jeżeli to jest skarga to zrób ją według wzoru, a jeśli chcesz ub to masz tutaj link do specjalnej sekcji "Prośby o UB" http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/tam Fekel będzie musiał wyjaśnić dlaczego Ciebie zbanował (a sądzę, że miał ku temu powody chociaż kto wie?) , pozdrawiam i życzę powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill 19 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Kolego napisz nowy temat w tym dziale http://forum.cs-classic.pl/forum/85-pro%C5%9Bby-o-ub/z odpowiednim wzorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Grałeś na aktywnym banie, miałeś dostac bana za obraze, lecz: Player is already banned Czyli grałeś na aktywnym banie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ban słuszny Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi