Dygi 2 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Witam. Chciałbym wam przedstawić moją małą akcje na cs-classic ffa https://www.youtube.com/watch?v=g3qtrk5fmF4 PS: Polecam włączyć full i lepszą jakość Edytowane 5 Marca 2015 przez Dygi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Nooo zajebista rundka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 "Rozpierduchą" bym tego nie nazwał bo ledwo co trafiałeś, ale + za sam film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dygi 2 Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Nudzi mi sie siedząc w domu (kontuzja nogi) więc postanowiłem sobie zagrać z odpalonym nagrywaniem Akcji mam wiele, ale ta jest jedna z lepszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Jest sens żebyś nagrywał? Zamula Ci to kompa Nasze serwery mają HLTV więc wystarczy wyciąć fragment i masz pewność FPS O ile to tak działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dygi 2 Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Niepotrzebne usuwam. Zostawiam fragmenty tak na pamiątkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Czadowa, dziekuje ze sie podzieliles. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi