Dygi 2 Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 (edited) Witam. Chciałbym wam przedstawić moją małą akcje na cs-classic ffa https://www.youtube.com/watch?v=g3qtrk5fmF4 PS: Polecam włączyć full i lepszą jakość Edited March 5, 2015 by Dygi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiapatyMurwa 1,056 Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Nooo zajebista rundka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rewoX* 1,295 Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 "Rozpierduchą" bym tego nie nazwał bo ledwo co trafiałeś, ale + za sam film Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dygi 2 Posted March 5, 2015 Author Share Posted March 5, 2015 Nudzi mi sie siedząc w domu (kontuzja nogi) więc postanowiłem sobie zagrać z odpalonym nagrywaniem Akcji mam wiele, ale ta jest jedna z lepszych Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiapatyMurwa 1,056 Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 Jest sens żebyś nagrywał? Zamula Ci to kompa Nasze serwery mają HLTV więc wystarczy wyciąć fragment i masz pewność FPS O ile to tak działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dygi 2 Posted March 5, 2015 Author Share Posted March 5, 2015 Niepotrzebne usuwam. Zostawiam fragmenty tak na pamiątkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Czadowa, dziekuje ze sie podzieliles. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts