rewoX* 1 295 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 To ja proponuję zrobić tak : (wytłumaczę wszystko od początku) Mamy 10 serwerów w cs 1.6 i 5 w cs go. Z tym, że w go jest dużo mniej adminów. Więc tak. Zróbmy turniej w grze cs 1.6 ale dla wszystkich serwerów. Każdy serwer cs 1.6 wystawił by 1 drużynę składająca się z 6 osób (5 + 1 rezerwa). Serwer ffa wystawił by 2 drużyny bo mają 2 opiekunów i najwięcej adminów. Oraz zebrał bym 5 adminów z csgo i zrobilibyśmy drużynę w 1.6. Drużyna składałaby się z opiekuna ( jednocześnie kapitana ) i adminów. Przez to, że ffa wystawiłoby 2 składy i admini cs go wystawiliby skład byłoby 12 drużyn. Zrobilibyśmy 4 grupy po 3 składy w jednej i 2 drużyny z grupy by wychodziły. W fazie grupowej mr15 bo1. Później normalne ćwierćfinały, półfinały i finał w systemie mr15 bo3. Nagrody to po prostu byłyby vipy na wybranym serwie. Co wy na to? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ja udzialu nie biore (jestem za slaby) ale pomysl jest dobry a nagrody nie musi byc tylko kazdy serwer musi sie dogadac z innym i ustalic dogodne terminy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 To ja już zaczynam werbować adminów na serwer mixowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Pomysł bardzo dobry . Ale wiecie chyba, że z DR nie macie szans ? Edytowane 6 Marca 2015 przez Machwes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 No mi też się podoba ! oczywiście jak będzie czas i wybranie mnie do składu dd2 to pokaram coś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 a co wy na to zeby zrobic lige admino z graczami z danego servera albo poprostu jakiekolwiek teamu(admy i gracze) z roznych servow?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Bez sensu. Miało być admini vs admini. Kto jak nie admin będzie lepiej reprezentował dany serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Też chciałem się wypowiedzieć, ale jak by wyglądała gra 1.6 z go?? Ci Admini 1.6 co mają go by musieli się zmierzyć z Go i Go z 1.6 Mam nonsteama 1.6, wiec jakoś bym zagrał. Albo inaczej, 1.6 robi turniej by wyłonić najlepszy serwer i GO robi między sobą, tylko nie ma czegoś takiego, że ściągamy byłych adminów, albo tych, których nie ma i nagle sobie przypomną, że są. A później 1.6 ustawia się na mecz z GO np. mapa dd2 w 1.6 i mapa dd2 w GO. Rewox na FFA jest 3 adminów, więc możemy ciebie wziąć i grać przeciwko dd2 i dr. Chodzi przecież tylko o turniej CS 1.6 Oczywiście ja swoich adminów do pionu postawie, u mnie problemu myślę, że nie będzie Jestem za, można się pobawic ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 wiekszość za, może wyjść fajna zabawa 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Można by było coś kombinować mimo że nie jestem jasnowidzem lecz przewiduję że DD2 wygra all bo mają ludzi na tą chwilę którzy potrafią grać w 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamcior 25 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ja bym był na tak tylko najlepiej chyba by bylo, gdyby to opiekunowie danego serwa dobrali odpowiednich graczy co do nagród mysle ze sa zbedne . tu przeciez chodzi o zabawe 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zapisy ukazą się wkrótce. Turniej odbędzie się dla zabawy, bez nagród. Organizatorem będzie roloooo. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi