MaDn3sS 0 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Witam, Było mi bardzo fajnie i miło z wami. Rezygnuję z admina,ale nie z vipa,którego jeszcze nie dostałem na dd2. Będe na forum ,ale już mało.Odchodzę bo dostałem moderatora na innej sieci i nie chce prowadzić 2 żyć nie chcę nikomu robić pretensji że jestem na forum. będe sie pojawiał na skype myślę że paweł i krypton będziecie chcieli jeszcze ze mną rozmawiać. Dzięki za 2 miechy dobrej zabawy. Na serwerach będe tylko na dd2. Ostatnio dostał ktoś range na którą nie zasługiwał nie chodzi tu o moderatora.Myślę ,że niektórzy na tym forum bedą sie cieszyć ,że mnie nie będzie Pozdro dla -_- = narka ziomku krypton = narka ziomek Anioł= miło było z tb gadać. LOL=nara świetnaa graficzko i zioooomalko . Effcia= jestes extra ziommalko ;D i wszyscy inni których nie wymieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 mnie nie wymieniłeś . No.. kurcze, szkoda, że odchodzisz ;c. Powodzenia ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 no szkoda .. pa :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 NaraCLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi