MaDn3sS 0 Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Witam, Było mi bardzo fajnie i miło z wami. Rezygnuję z admina,ale nie z vipa,którego jeszcze nie dostałem na dd2. Będe na forum ,ale już mało.Odchodzę bo dostałem moderatora na innej sieci i nie chce prowadzić 2 żyć nie chcę nikomu robić pretensji że jestem na forum. będe sie pojawiał na skype myślę że paweł i krypton będziecie chcieli jeszcze ze mną rozmawiać. Dzięki za 2 miechy dobrej zabawy. Na serwerach będe tylko na dd2. Ostatnio dostał ktoś range na którą nie zasługiwał nie chodzi tu o moderatora.Myślę ,że niektórzy na tym forum bedą sie cieszyć ,że mnie nie będzie Pozdro dla -_- = narka ziomku krypton = narka ziomek Anioł= miło było z tb gadać. LOL=nara świetnaa graficzko i zioooomalko . Effcia= jestes extra ziommalko ;D i wszyscy inni których nie wymieniłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effcia 25 Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 mnie nie wymieniłeś . No.. kurcze, szkoda, że odchodzisz ;c. Powodzenia ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 no szkoda .. pa :-> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted January 16, 2013 Root Share Posted January 16, 2013 NaraCLOSE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts