MaDn3sS 0 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Witam, Było mi bardzo fajnie i miło z wami. Rezygnuję z admina,ale nie z vipa,którego jeszcze nie dostałem na dd2. Będe na forum ,ale już mało.Odchodzę bo dostałem moderatora na innej sieci i nie chce prowadzić 2 żyć nie chcę nikomu robić pretensji że jestem na forum. będe sie pojawiał na skype myślę że paweł i krypton będziecie chcieli jeszcze ze mną rozmawiać. Dzięki za 2 miechy dobrej zabawy. Na serwerach będe tylko na dd2. Ostatnio dostał ktoś range na którą nie zasługiwał nie chodzi tu o moderatora.Myślę ,że niektórzy na tym forum bedą sie cieszyć ,że mnie nie będzie Pozdro dla -_- = narka ziomku krypton = narka ziomek Anioł= miło było z tb gadać. LOL=nara świetnaa graficzko i zioooomalko . Effcia= jestes extra ziommalko ;D i wszyscy inni których nie wymieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 mnie nie wymieniłeś . No.. kurcze, szkoda, że odchodzisz ;c. Powodzenia ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 no szkoda .. pa :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 NaraCLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi