SkalnyPatataj 100 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 1. Nick: SkalnyPatataj 2. Imię: Maciej 3. Wiek: 19 lat 4. Znajomość Amx (0/10): 9.5/10 5. Mikrofon (Tak/Nie): TAK ale czasami mam z nim problem w CS i nie wiem co można zrobić żeby regularnie działał 6. Składka (Tak/Nie): Oczywiście, że tak. Nie mam problemu w pomocy finansowej dla sieci Cs-Classic 7. Link do swojego GT: http://www.gametracker.com/player/SkalnyPatataj/31.186.82.184:27691/może mało, ale codziennie staram się wydłużać czas gry na serwerze 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem miłym, kulturalnym człowiekiem który lubi pomagać i miło spędzać czas z innymi użytkownikami na serwerze, kultura i uczciwość to dla mnie podstawa więc dlatego staram się o admina na serwerze, także powodem jest pomoc innym adminom. 2 czy 3 adminów grających w jednym czasie to skrócenie czasu na sprawdzanie graczy Może być podział obowiązków 9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID: Tak posiadam, STEAM ID : STEAM_0:1:25857459 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: mniej więcej od godziny 16 do 20 może do 21 11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy): dni robocze to od 16-20 max do 21 zależnie od obowiązków a weekendy to od 12-16 i później 18-23 12. Staż w grze Counter-Strike 1.6: staż w csa to około 8 lat ale często miewałem jakieś przerwy z powodu obowiązków 13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie): Byłem, na tym serwerze także jakiś rok temu 14. Hobby ( tak od siebie ) : Informatyka, webmastering, motoryzacja, sport to piłka nożna oraz sztuki walki Proszę o godne rozpatrzenie Mojego podania Z pozdrowieniami, SkalnyPatataj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Jak najbardziej na tak. Maciek jest ogarnięty, miły, na serwerze aktywność nadrabia, kulturalny. Był tutaj adminem na serwerze jest już długo tylko czasem mu obowiązki przeskadzały graniu. Jeszcze raz ode mnie masz wielkie tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Koala ty chyba sobie tez zartujesz, jak autor tego podania , gt to ty masz zenujace, zadne warunki nie spelniasz ,Jestem na nie!! Edytowane 6 Marca 2015 przez Dolar91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Maciek - sympatyczny facet dużo + masz aczkolwiek jesteś z nami za krótko. Nadrób aktywność na serwerze a w tedy będe jak najbardziej na tak Na ta chwile z przykrością mówie stanowczo nie ;c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Starasz się zwiększyć aktywność, ale Ci nie wychodzi, złóż podanie jak będziesz spełniać wymagania. Dobrze wiesz, że bez aktywności jeszcze nikt się nie dostał na admina. Na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Jestem na nie, poniewaz za malo grasz. Szczerze mowiac to nawet nie widzialem cie na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Popraw GT i spróbuj jeszcze raz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi