Fokus12314 1 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Wnoszż skarge na admina z nickiem MazeQ ponieważ bezpodstawnie dał mi bana za wh bez ss'ów narazie zgłosiłem to w prośbach o ub jak mnie banuje niech chociaz ssy zrobi a ja nie jestem żadnym cziterem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Skarga do zamkniecia niestety. Zastosuj sie do wzoru. Chociaż nie wiem czy to coś da bo takimi sprawami zajmuje UB-team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Brak wzoru, poza tym piszę się z takim czymś w dziale Prośby o UB, a admin ma obowiązek rozpisac demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi