Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Imię: Miłosz Wiek: 18 Kontakt: ts3, forum i steam Twój nick na TS3: Siwy Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Adminowałem tego tsa, a od ostatnich miesięcy nasz ts się rozkręca, wiele nowych użytkowników korzysta z ts'a i ma potrzeby (rejestracje, kanały) no i pomógłbym z przyszłymi konkursami na ts'ie. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 7 Ile czasu spędzasz na TS3: moja aktywność spadła, ale teraz na nowo siedze w godzinach wieczornych - po nocke. Nie potrafię powiedzieć ile będzie czasu, godziny wieczorne - noc i południe. Czy posiadasz admina na innym TS3?: nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 9 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: średnie Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): nie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Ty się wszędzie nadasz Często jesteś, wszystko ogarniasz. Jestem za przyjęciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Często właśnie mam jakieś pytanka do admina, a traf zawsze chce, że nie ma żadnego obecnego. Ciebie widzę często, bo jesteś aktywny. Aj tam, gadasz, że spadłeś z aktywnością.. Ja tam ciągle cię widzę. Jestem na tak, dobra znajomość teamspeaka to też wielki plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Obyś tylko nie narobił rabanu jak ostatnio ;d. Oczywiście na tak, Siwy tam siedzi cały czas, co nie wejdę zawsze jest ;d. Ogarnia, doświadczenie już ma, a na pewno się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Często na Ts'ie. Dobry kontakt. Oczywiście że na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Pomocny, z reszta to wykazała Elita Sieci, aktywny i ogarnięty. Chcieć czegoś więcej? Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 No Miłoszku , doświadczenie i aktywność masz. Znam cię już trochę i nadajesz się na to stanowisko, ponieważ zawszę odpierdzielałeś robotę za nas wszystkich. Łap moje duże TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 hehe Siwy to Ty chyba uniwersalny jesteś na ts'ie siedziesz jak mało kto a i doradzić umiesz i pomóc to kurcze jak najbardziej na to stanowisko daje okejke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Jestem na TAK Wiek + Staż + Kultura + Rozpoznawalny + Powodzenia w akceptacji podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Jestem na tak ! + wymagania + często na ts + pomocny + doświadczenie + był kiedyś adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi