KoNdZi0 1 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 1. Nick: KoNdZi02. Imię:Konrad3. Wiek**: 134. Poziom na Diablo**: Prawie 285. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6/10 Wciąż się uczę i wydaję mi się że amx jest dosyć proste 6. Mikrofon(Tak/Nie) Tak, lecz nie używam, ponieważ jeszcze nie przeszedłem mutacji.7. Składka(Tak/Nie)**: Tak, jeżeli to konieczne.8. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/KoNdZi0/193.33.176.199:27015/9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Często gram na serwerze, oraz chciałbym pomóc aktualnej administracji w pilnowaniu porządku na serwerze. Myślę że jestem pomocny, oraz staram się przypominać graczom o kulturze.10. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie, lecz możliwe że za jakiś czas zakupię.11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Myślę że przynajmniej 2 godziny12. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Często w godzinach porannych, popołudniowych i wieczornych.13. Staż w grze Counter Strike 1.6: Gram od 2011 roku. Starszy kolega pokazał mi grę i się nią zafascynowałem 14. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Niestety nie. Będę starał się doszkolić jak najszybciej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Proszę nie zwracac uwagi na wiek, liczy się zachowanie. Czekam na opinie gamer'ów diablo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 OP 7 dni, pisz na pw nick + hasło. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi