Zło 2 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 1.Twój Nick: Zlo 2.Nick admina/gracza który zawinił: ToJestSkill 3.Admin/Gracz : ToJestSkill 4.Data i godzina:Okolo 10 min temu 12:12 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] There are 25 minutes and 24 seconds left of your ban.[AMXBans] Banned Nickname : Zlo[AMXBans] Reason : ' kampisz na respie '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 710202119 '[AMXBans] Your IP : ' 81.190.12 6.Opis sytuacji: Dostalem bana co prawda na 30min ale bez podstawnego bo nie kampilem na respie tylko wszedłem za Adminem ToJestSkill na respa i dostalem bana chodz nie jestem pewny czy to ban od Admina ToJestSkill prosze o demko albo screeny jak kampilem na respie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Człowieku ty dajesz demko z dowodem, że jesteś niewinny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Masz 24 godz na danie dowodu ze to admin zawinił.Jeżeli nie dasz demka to zamknę skargę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 tak to Ja dalem bana i czekam az dasz demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) Wg. mnie skarga do usuniecia. Czm?? Ciesz sie ze miales bana na 30 min a nie na 1 dzien za podwazanie decyzji admina + szantaz admina. Czekam na skarge na mnie EDIT: Zreszta ban juz sie skonczyl. Edytowane 7 Marca 2015 przez CREATIVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Brak dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi