Red_Bull 4 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 1. Nick: RedBull 2. Imię: Kacper 3. Wiek: 16 lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Dobra (7) 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Odnośnie składki prosilbym o kontakt z Administracja (GG: 50040073) 7. Link do swojego GT**: https://www.gametracker.com/player/redbull/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem ogarnięty, szanowany, aktywny, kulturalny, miły. Lubię pomagać słabszym graczom. Dlaczego chcę zostać adminem? Z powodu braku admina na serwerze kiedy jest on najbardziej potrzebny. Chce odciążyć administrację i "wyłapać" jak najwięcej cziterów. Zanim kogoś zbanuje upewniam się co najmniej 2 razy zanim podejmę odpowiednie środki. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie, lecz będę miał zaraz po aktualizacji najnowszej wersji steam'a. Podam oczywiście w odpowiednim dziale oraz na profilu. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Tyle ile dam rady usiedzieć przy komputerze. A mianowicie w weekendy jestem prawie caly czas. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): W Piątek, Sobotę, Niedziele. 12. Staż w grze counter strike 1.6: W counter-strike 1.6 gram juz 7 lat. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Adminem byłem nie jednokrotnie. Posiadałem także opiekuna oraz byłem właścicielem Cod mod'a wraz z siecią. ( oczywiście jeśli było by to podszebne mogę podać kontakt na pw). Liczę na sprawiedliwą ocenę w związku do mnie. Aktywność na forum nadrobię. Pozdrawiam, RedBull Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) Może mało gram na tym serwerze ale moim zdaniem to podanie jest śmieszne. - Konto zrobione dzisiaj, podejrzewam że kolega tylko założył je do podania. - Strasznie słabe gt, zaczął grać w połowie lutego. - Punkt 11 jest równie śmieszny, grasz wtedy kiedy gra praktycznie każdy. - Byłeś opiekunem, właścicielem cod'a i amx 7? - Nie wiadomo co ze składką. - Punkt 8 bardzo słaby, piszesz to co każdy. Jestem oczywiście na NIE. Edytowane 7 Marca 2015 przez HiszpanskiTorreador 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Nie.~Forum,~Posty,~GT,~Nie widzę Cię na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 3. Wiek: 16 lat ....podszebne mogę podać kontakt na pw). I 16 'latek pisze podszebne, Brak wymagań, godziny na forum i słabo z aktywnością na forum , poza tym nigdy cię nie widziałem Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 W nazwie tematu musi być podany Twój nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi