Skiperek 197 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) Nick:MedykPowod:złomCzas nieobecnosci:Nieeee wiem :C Cos od siebie: Mam tak . Wyczyściłem komputer z kurzu. Odpaliłem go i zaczął się strasznie mulić. Nie wiem dlaczego. Na prawdę . Może macie porady ? Zrobiłem cofnięcie systemu o kilka dni i aktualnie robię avastem skana komputera czy ma wirusy. NIe wiem co jeszcze mogę zrobić. Chce uniknąć robienia formata. POMOCY!!!! Help Medyk . Plss.... Sorki. Komputer Kaput. Szajse. ... To mnie może nie być bardzo długo ;c Edytowane 7 Marca 2015 przez Skiperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 a moze cos odpiales?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 No o to chodzi, że nie Resetowałem komputer tyle razy, że to szok. dodatkowo zaczął się sam wyłączać ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 to cos ci zaczyna padac chyba ;pp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 8 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi