GM4L! 7 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Witam. Mam pytanie, otóż mam internet na limit, ok 30 gb miesięcznie. Chciałbym się dowiedzieć ile mb pobiera Mi za 1h gry w Cs 1.6 Może da się to jakoś sprawdzić? Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Hmmm ja mialem neta na limit kiedys (cyfrowy polsat,gowno rypane xD)to 10 GB wystarczało mi na 2 tyg a gralem kilka godzin dziennie to tobie na lajcie wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi