leilo 112 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 1. Nick:Leilo <(^.^)>2. Imię:Maciej3. Wiek: 214. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 10/105. Mikrofon(Tak/Nie): chwilowo ma awarie 6. Składka(Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Leilo%20%3C%28%5E.%5E%29%3E/193.33.177.87:27051/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**Ahhh po raz 3 to pisać ^^ No to więc chciałbym zostać nim ponownie ze względu na to że w moich godzinach grania nie ma prawie zadnego admina, czasem pojawi sie kowal lub misiek. Nie będę opisywał siebie jeśli chcecie sprawdźcie moje stare podania. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:0:54538862 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-5h 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend):Dni robocze jak na razie z rana od 9 do 14 lecz zmieni sie to na godziny wieczorne. 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 5 lat z przerwami13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Byłem adminem na bf2. Ps. Chcieliście to macie ^^ 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentosz 24 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Jestem na WIELKIE tak. Rzadko co prawda bywam na tym serwerze ale gdy juz jestem wydajesz sie bardzo milym chopokiem Pozatym jestes juz dojrzaly potrzeba takich adminow na serwerach -pozdro ;p Edytowane 9 Marca 2015 przez Mentosz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 nie mam co dużo gadać, bo chłopak był adminem i nie było z nim problemów na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro.Shooter 1 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Jestem na TAK, był adminem, nie ma z nim problemów na serwerze, lubiany na nim. Pozdrawiam Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoMad 9 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Jestem na TAK Leilo dobry chłopak nie ma z nim problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jestem na nie. Obraża graczy. Czyli nie przestrzega regulaminu. Na wielkie nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 wiek + składka + steam + GT + Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jestem na nie tak samo jak Medyk wiele razy byłem tego świadkiem kiedyś co prawda ale i tak zdania o nim nie zmienię 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Z racji tego, że mało gram na Bf2 ale za czasów adminowania leilo grał i też był adminem i wątpię, żeby się coś zmieniło . <3 cieszę się, że wróciłeś. Jestem na wielkie tak. <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br /> Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /> <br /> Twoje podanie zostało przyjęte.<br /> Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie <a href="http://forum.cs-classic.pl/topic/22501-nie-masz-rangi-wejd%C5%BA/">Nie masz rangi wejdź</a><br /> <br /> Pozdrawiamy<br /> Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi