Gerlo 95 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) 1. Nick: GeRlO_wWa 2. Imię: Adrian 3. Wiek: 22 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka(Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/GeRlO_wWa/193.33.177.101:27156/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Siemanko! Moje dane macie wyżej, (TAK GerLo nie Gerio!) także to sobie odpuśćmy i przejdźmy do autopromocji. Chociaż osobiście uważam, że dobrych "produktów" nie należy reklamować Ubiegam się o admina ponieważ chcę lepiej poczuć klimat wyborów prezydenckich oraz zawyżyć wam średnią IQ administracji! A tak już zupełnie serio to niestety tak nieszczęśliwie ułożyły mi się sprawy w życiu, że zacząłem więcej czasu spędzać tu na serwerze by odreagować w niegroźny sposób i "wyłączyć" głowę. Jest potrzeba adminów a ja mam doświadczenie, znam realia tego serwera, lubię wyzwania za to nie lubię być bezradnym więc o to jestem i oferuję wam swoją pomoc. Ja zaś mam niezliczoną liczbę zalet, jestem zawsze sobą, kulturalny, wiem czego chcę i nie jestem podatny na wpływy innych ot taki ideał ze mnie (polecajcie mnie swoim córkOM, matkOM, dziewczynOM, żonOM i kochankOM) xD Pozdrawiam 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:1:52596553 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Ze 2 może 3 godzinki 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Niestety w praktyce to codziennie, może rano, najpewniej wieczorem i w nocy. 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4 latka bedą 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak Edytowane 9 Marca 2015 przez Gerlo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayerxd 6 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 + często siedzi na serwie + ogarnięty + kulturka + był admem Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Też jestem na tak ! +wiek +steam +kultura +aktywność (na forum popraw) +zgłasza u@! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 +wiek +steam +u@ +ogarnięty +kultura TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Słabo na forum Punkt 10 zgodny z GT, ale co to się stało ostatnimi dniami? Wyjątek czy reguła, że 2 dni bez gry? Okres próbny bo masz GT normalne(bez szoku ), masz już 22 lata-nie powinieneś mieć wahań obecności jak to na przykład mają uczniowie w średnich, spełniasz wymagania typu 45h na serwerze(masz 165), steam. Tylko bądź częsciej na forum i czytaj co się dzieje w dziale tego serwera! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi