Dolar91 44 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Mam problem z wbiciem na serwer mixowy cs 1.6 wpisuje dobre haslo i nie moge wbic , moze ktos cos poradzi albo mial podobny problem, jak cos probuje na ns .Wyskakuje mi to w konsoli po wpisaniu hasla: NET Ports: server 27015, client 27005Server IP address 192.168.0.2:27015Connecting to 193.33.176.174:27015...Invalid server passwor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Piszę, że niepoprawne hasło więc chyba ktoś musiał je zmienić a Ty wpisujesz stare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Co ty wczoraj dobre wpisywalem i bylo to samo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 to pewnie ktoś zmienił, po za tym skontaktuj się z polaczkiem w tej sprawie, skoro on jest opiekunem tego serwera to z pewnością będzie wiedział co robić ;], obstawiam (tak jak kolega wyżej), że ktoś zmienił po prostu hasło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jak zmienil jak siedzialem chwile na ts z osobami co byli na serwerze miksowym i mi podawali haslo i nie moglem wbic , a dobrze wpisywalem haslo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 a confing sprawdzałeś? może tam masz ustawione domyślnie jakieś hasło i ci wbić nie może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 aaaaa to zmienia postać rzeczy mogłeś tak od razu, wydaję mi się, że tu może być problem w połączeniu, usuń serwer z listy ulubionych i dodaj go na nowo Powinno pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności | Pomoc udzielona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi