SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jeden z najbardziej rozpoznawalnych i lubianych komentatorów sportów elektronicznych, Paul „ReDeYe” Chaloner ogłosił, że kończy swoją komentatorską karierę. Paul pracował dla ESL dwa i pół roku, komentując i prowadząc najważniejsze eSportowe wydarzenia. Podczas Intel Extreme Masters Katowice 2015 będzie hostem turnieju StarCraft II. Będzie to jego jedna z ostatnich imprez. - Czas spędzony w Niemczech oraz 2,5 - roczna praca w ESL była dla mnie ogromną przyjemnością, jednak nadszedł czas na nowe wyzwania – powiedział Paul. Kończy on w marcu współpracę z ESL, ale będziemy mogli go jeszcze zobaczyć i usłyszeć na dwóch kwietniowych imprezach. - Chciałbym podziękować wszystkim tym, z którymi miałem przyjemność pracować przez te kilka lat, w szczególności działowi produkcji, który dał mi możliwość uczestniczenia w najbardziej niesamowitych turniejach, w jakich miałem przyjemność uczestniczyć. Również dziękuję moim kolegom komentatorom, wszyscy jesteście niesamowici - przyznał. - Wspomnienia, które zabieram ze sobą, są niezapomniane i mimo, że czasami nie wszystko układało się po naszej myśli, to chciałbym żebyśmy rozstawali się w miłej atmosferze i zrozumieniu, że zawsze zależało mi na robieniu najlepszego show, jakie potrafimy – dodał ReDeYe. SteadY - ESL EU ŹRÓDŁO: ESL.EU/PL Eh.. mój ulubiony komentator... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi