N4talijAA 2 695 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Nick: natalja Powód rezygnacji: Tak jak juz pisałam wczesniej, odchodzę, gdyż Kitolek świetnie sobie radzi na stanowisku opiekuna i chcę, żeby to on był głownym/jedynym przywódcą. Coś od siebie: Rezygnuje z opiekuna i administratora. Nie odchodzę, bede sie interesować działem FFA, wypowiadać sie na temat zmian, podań. Damian dał mi szanse bycia adminem i bardzo Ci dziękuję, a Shad obdarzył mnie zaufaniem i powierzył (moze nie na dlugo) dowodzenia. Czy sie wywiązałam? Kazdy ma swoje zdaniem. Wiem, ze zostawiam serwer w dobrych rękach. A kto wie, może juz niedługo ktoś dołączy by nim sterować. Skupie sie na ubt bo to chyba najlepiej mi wychodzi. Do Zobaczenia na serwerze kochani <3. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Dobra dajta mi pistolet bo trzeba się zastrzelić. Już nie ma prawie tej starej elity FFA ;c Wszyscy zrezygnowali i został tylko ja i Kitol szkoda że odchodzisz bo naprawdę świetnie sobie radziłaś i byłaś dobrą adminką dobrze ze chociaz z sieci nie odchodzisz xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Hames dobrze mówi szkoda że rezygnujesz nawet z Admina czuję że mimo że w tym ubt będziesz lecz długo już nie zabawisz na forum i wreszcie całkiem zrezygnujesz z forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Boże patrze, a nie wierze Natalja rezygnuje :C. No cóż na każdego niby przyjdzie czas, nawet na dobrych,genialnych adminów, bo Ty Natalia byłaś właśnie takim adminem. Szkoda, że odchodzisz, tylko z forum nie odejdź i wracaj na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Szkoda że odchodzisz bo naprawde ogarniałaś To Teraz KiTolek będziesz miał więcej na głowie > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 No nic trudno.. Mam nadzieję, że za kilka tygodni nie napiszesz pożegnania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 915 Opublikowano 11 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 OK Wszystko wyjaśnione na steam, więc zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 915 Opublikowano 11 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi