Lubie Kryształ. 0 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nick: Lubie Krysztal.Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : SKT T1 FAKER [t] [AMXBans] Reason : ' AB ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 94990957 ' [AMXBans] =============================================== Serwer: FFALink do bana: Chciałem sobie pograć, a tu banik. Oczywiście nie mój, zapewne jakiś NS. Z góry dziękuję za ub. :# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Lapie Cię na ip badz wersje cs. Jezeli masz router zresetuj go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubie Kryształ. 0 Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Mam stałe ip.Wersje cs na pewno nie, ponieważ gram na steam. Edytowane 11 Marca 2015 przez Lubie Kryształ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Jezeli masz steam nie powinno Cię łapać. Jezeli łapie to ip i masz stale to ub nie moge dac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubie Kryształ. 0 Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 To zamknij ten temat. Smiech na sali,żegnam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi