DamciO. 1 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Witam. Nie widziałem w jakim dziale o tym napisać więc postanowiłem tutaj. Mam mały problem bo dostałem zadanie "Znajdź Rune Crimson" "Igła w stogu siana" i problem tkwi w tym, że posiadam już taką Rune, a zadanie otrzymałem w połowie wytrzymałości tej runy. I mi nie zalicza zadania.. Co w tym momencie mam zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 sprzedać i mieć nadzieje na kolejną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamciO. 1 Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Dobra sprzedałem. Niech sie dzieje wola niebios! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrz 3 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Nie znajdziesz jej drugi raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Niestety, ale nie da się tego inaczej zrobic. Gdy Questa wziąłeś i już miałeś runę to Ci nie zaliczyło. Musisz miec Questa wziętego i dropnąc ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pomoc udzielona Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi