CREATIVE 162 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Zgaduje ze to zly dzial wiec prosilbym o przeniesienie do dobrego. Co wy na to aby zrobic taka mini lige CSClassic'a?? W zaleznosci od liczby chetnych mozna by zrobic 2 ligi (po kilka druzyn i takowe druzyny mialyby zagrac z kazda z jej ligi) potem najlepsi z ligi spotykaja sie z najlepszymi i walka a mistrza CSClassic. Druzyny by skladaly sie z 3 lub 5 osob, w druzynach mogli by znajdowac sie admini oraz gracze z roznych serverow. Nagrody tu ew. jakby pomysl przeszedl mozna pomyslec. Pozdrawiam |ODS| Creative 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) http://forum.cs-classic.pl/forum/310-mixturnieje/ Tu sa mixy, 5 vs 5 . czy tam 3 vs 3 , i sie składa drużyny. Jest klan CSC, nie wiem czy nadal gra ale jest Jak chcesz robić drużyne na mixy to twórz Jeżeli chcesz to popytasz ludzi nie musisz pisać propozycji. Edytowane 13 Marca 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Nie chodzi mi o turniej chodzi o lige [cos jak esl??] Mial byc turniej admow ale ... raczej nie wypali a tu liga wszystkich graczy no to moze juz cos lepiej EDIT: @GM4L! ale mi chodzi o to zeby wszyscy mogli pograc Edytowane 13 Marca 2015 przez CREATIVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM4L! 7 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 http://forum.cs-classic.pl/topic/32454-zapisy-admini-vs-admini-ka%C5%BCdego-serwera/ - jeżeli to nie pyknie to jestem za, ale na pewno musi być to 5vs5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 No w sumie dobry pomysł, jestem za. Tylko mam pytanie co do druzyn, czy one byłyby wybierane przez kogos czy sami by sie dobierali ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Hmm nie rozumiem o co Ci chodzi :/ Jesli chodzi o lige myslalem nad losowanie A jesli chodzi Ci o samo stworzenie druzyn to oczywiscie ze sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi