SkalnyPatataj 100 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Imię: Maciej Nick: SkalnyPatataj Wiek: 19Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 33d 6h 54m 39s ( 798 prawie 799 h )Doświadczenie na podobnym stanowisku: w sumie to nie robiłem tego nigdy, ale od czegoś trzeba zacząć prawda. Praktyka czyni mistrza a więc warto dać szansę Dużo czytałem wywiadów jak i innych tego typu i nie widzę tutaj dużych trudności Dział który najbardziej ci odpowiada: Wywiady [ z czasem na pewno angażował się będę w coś więcej ]Dlaczego akurat Ty?: Dlaczego ja ? Chcę pomóc Mashiro* w ogarnięciu tego wszystkiego jak dobrze wiemy została z tym wszystkim sama a przy okazji będę mógł się czegoś nauczyć Co chciałbyś wnieść jako Redaktor?: Jako redaktor chcę wnieść skrócenie czasu oczekiwania na przeprowadzenie wywiadu Pozdrawiam, SkalnyPatataj Dorzucę tutaj link gdzie Mashiro pisze, że potrzebuje pomocy gdyż sama tego wszystkiego nie da rady ogarnąć : http://forum.cs-classic.pl/topic/32663-info-wywiady/#entry197637 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Siedzisz sporo na forum, spełniasz wymagania i jesteś okej. ;] Tak jak pisałam, pomoc mi się przyda, więc można pominąć brak doświadczenia z wywiadami, każdy od czegoś zaczyna. Myślę, że można Cię przyjąć, przydasz się i to bardzo. Mamy 3 redaktorów, z czego tylko ja zainteresowałam się wywiadami, co opóźnia trochę i pewnie denerwuje osoby zgłaszające się. Popieram Twoje podanie jak najbardziej (sama nakłaniałam Cię do napisania jego xD) i liczę, że -_- Cię przyjmie. Powodzonki, Marta. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Niezbyt się rozpisałeś w podaniu, ale jestem na tak, ponieważ tylko Mashiro * (jak wyżej wymieniłeś) zajmuję się wywiadami, a trochę ma ich na głowie, każda pomoc jej się przyda ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 nie znam gościa, ale kurcze wypowiada mi się w różnego typu sprawach no i nie powiem, bo często ma racje. Ja też nie byłem kiedyś adminem lecz dano mi szanse a ja ją wykorzystałem a teraz opiekunem jestem. Zmierzam do tego, że on też powinien dostać taką szansę, ponieważ jak pisze :od czegoś trzeba zacząć". Jestem zdecydowanie na tak, aktywność chłopak ma dobrą i bardzo konkretną a i też dobrze gada i jest bardzo ambitny. Jeśli mój głos się bedzie liczył to zdecydowanie na tak jestem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 910 Opublikowano 20 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi