SkalnyPatataj 100 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Imię: Maciej Nick: SkalnyPatataj Wiek: 19Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 33d 6h 54m 39s ( 798 prawie 799 h )Doświadczenie na podobnym stanowisku: w sumie to nie robiłem tego nigdy, ale od czegoś trzeba zacząć prawda. Praktyka czyni mistrza a więc warto dać szansę Dużo czytałem wywiadów jak i innych tego typu i nie widzę tutaj dużych trudności Dział który najbardziej ci odpowiada: Wywiady [ z czasem na pewno angażował się będę w coś więcej ]Dlaczego akurat Ty?: Dlaczego ja ? Chcę pomóc Mashiro* w ogarnięciu tego wszystkiego jak dobrze wiemy została z tym wszystkim sama a przy okazji będę mógł się czegoś nauczyć Co chciałbyś wnieść jako Redaktor?: Jako redaktor chcę wnieść skrócenie czasu oczekiwania na przeprowadzenie wywiadu Pozdrawiam, SkalnyPatataj Dorzucę tutaj link gdzie Mashiro pisze, że potrzebuje pomocy gdyż sama tego wszystkiego nie da rady ogarnąć : http://forum.cs-classic.pl/topic/32663-info-wywiady/#entry197637 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Siedzisz sporo na forum, spełniasz wymagania i jesteś okej. ;] Tak jak pisałam, pomoc mi się przyda, więc można pominąć brak doświadczenia z wywiadami, każdy od czegoś zaczyna. Myślę, że można Cię przyjąć, przydasz się i to bardzo. Mamy 3 redaktorów, z czego tylko ja zainteresowałam się wywiadami, co opóźnia trochę i pewnie denerwuje osoby zgłaszające się. Popieram Twoje podanie jak najbardziej (sama nakłaniałam Cię do napisania jego xD) i liczę, że -_- Cię przyjmie. Powodzonki, Marta. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Niezbyt się rozpisałeś w podaniu, ale jestem na tak, ponieważ tylko Mashiro * (jak wyżej wymieniłeś) zajmuję się wywiadami, a trochę ma ich na głowie, każda pomoc jej się przyda ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 nie znam gościa, ale kurcze wypowiada mi się w różnego typu sprawach no i nie powiem, bo często ma racje. Ja też nie byłem kiedyś adminem lecz dano mi szanse a ja ją wykorzystałem a teraz opiekunem jestem. Zmierzam do tego, że on też powinien dostać taką szansę, ponieważ jak pisze :od czegoś trzeba zacząć". Jestem zdecydowanie na tak, aktywność chłopak ma dobrą i bardzo konkretną a i też dobrze gada i jest bardzo ambitny. Jeśli mój głos się bedzie liczył to zdecydowanie na tak jestem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi