Esme 2 242 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 1. Nick:Esme 2. Imię:Dorota 3. Wiek:14 (rocznikowo 15) 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Esme/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Dorota i uczęszczam do klasy 2 gimnazjum. Jestem dobrą uczennicą, biorę aktywnie udział w wielu imprezach sportowych. Moją pasją jest szeroko pojmowany sport. Ogólnie wychodzę z założenia, że jeśli coś się robi to trzeba dać z siebie wszystko i zrobić to najlepiej jak się potrafi. W wolnym czasie rysuję i spędzam czas przed komputerem. Do napisania podania zbieram się od dłuższego czasu. Skłoniła mnie ostatnia nieaktywność części administracji oraz nieporządek na serwerze z tego wynikający. Chciałabym pomóc zapanować nad graczami oraz zachować miłą atmosferę gry. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: w tygodniu min. 2h; weekend min. 4h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 15-22; weekend 11-23 12. Staż w grze counter strike 1.6: 1,5 roku 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Nie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Tak, duża aktywność, amx jest łatwe, nie łamie regulaminu i przyda się kolejna kobitka w teamie . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Jestem na tak.Rzadko gram, lecz praktycznie zawsze gdy wchodzę Dorotka jest ^^~Amx łatwe.~Aktywność. Wielkie TAK @Edit Zygi kolor czerwony jest dla administracji. Edytowane 15 Marca 2015 przez Buu.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 OCZYWIŚCIE ŻE JESTEM NA TAK! Esme jest pomocną, zaradną, ogarniętą dziewczyną przez co jestem pewny że poradzi sobie w roli admina. Wymienię jeszcze wszystkie plusy Dorotki ;d + Składka +/- amx (podszkolę Cię jeśli chcesz to naprawdę proste ;d) + Duża aktywność Popraw tylko aktywność na forum i wszystko będzie dobrze Mam nadzieję że przyjmą Cię na moje miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiteez 1 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) jestem na nie +Aktywność +Składka -masz mniej niż 10 postów popracuj nad postami i będę na TAK Edytowane 15 Marca 2015 przez Skiteez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Oj Dorotko.. Taka osoba jak Ty w Administracji jest nam bardzo, ale to bardzo potrzebna. Pomagasz, zgłaszasz bardzo często na u@,Noł lajf , z amx Cię osobiście podszkolę , chyba nigdy nie złamałaś regulaminu, kulturalna, miła, składka jest . Najgorszym minusem jest Twoja aktywność na forum. Dałbym Ci okres próbny 7dni podczas którego nadrobiłabyś aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Esme oczywiście że tak ! +nolife ! +składka -aktywność na forum (popraw !) -posty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 sporo godzin na serwie,nie łamiesz regulaminu,jesteś kulturalna co do amx to już pisałem,że ci pomogę ogarnąć i zawsze przyda się pomocna dłoń Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Ja na Tak: -Aktywna -Nie wychodzi z serwera (24/6) -OgArNiE Tylko jak proszę żebyś mi się dala zabić to mogłabyś to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetka 12 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 100% TAK +aktywności w grze +Fajna dziewczyna ^^ +Poradzi sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Ja także jestem na tak. Pisz PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi