_aSd_Pb_ 7 Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 (Jeśli się pomyliłem to przepraszam!) Witam.Czy na pb admini mają sloty.Bo od kilku dni na pb gra full all i czasami gdy gra jakiś cziter nie można wejść bo jest full serwer.Może przydałoby się dodać slota dla adminów na pb?Chyba ,że jest ,a jeśli jest to mi w takim razie nie działa bo ,gdy jest full serwer to ja nie mogę wejść jako admin tylko muszę czekać aż się zwolni miejsce ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
*_* 89 Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 (edited) Wchodzisz w konsole(gdy masz admina) wpisujesz "connect ..."(...-IP serwera na którym masz admina w tym przypadku PB)Moim zdaniem wszystko wyjaśnione-/cl Edited March 16, 2015 by Buu.! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
To byl FART! 9 Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 JA wbijam przez connet i tak czy tak wyskakuje że full Link to comment Share on other sites More sharing options...
_aSd_Pb_ 7 Posted March 16, 2015 Author Share Posted March 16, 2015 No widzisz ,a ja nie.Zobaczę teraz czy będzie ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega* 2,077 Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts