Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Wiek: Mam 18 pełnych lat Kontakt (GG/e-mail/steam): GG: 40377037 Steam: lolipop995 email: [email protected]Kiedy zaczynałeś grę w cs: Hmm jakieś 5 lat temu.Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Bardzo dobre, miałem już nie raz support ub, miałem również swoją siec, parę razy.Ile masz wolnego czasu?: Dużo 4-5h dziennie Dlaczego starasz się o to stanowisko?:Staram się o to stanowisko, ponieważ myślę, że się nadam na tą range... Miałem już pare razy support ub i ogarniałem, miałem własną siec również pare razy. Mam dużo czasu, a teraz ludzie czekają coraz dłużej na UB. Ja nie mam za dużo roboty więc mógłbym sprawdzac screeny/demka. Jestem ogarnięty, miły i spokojny.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Nigdy nie używałem HAXÓW ! Wymagania- 50 postów - Mam wiele więcej.- 50 godzin na forum - Mam 106h + :>- Minimum 15 lat - Mam 18 lat.- Minimum 2 miesiące na forum - Jestem więcej na forum niż 2 miesiące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bru[t]al 0 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Jestem na tak często cię widzę na forum , przyjemnie się z tobą rozmawia ogólnie wielki + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 na tak .. czesto siedzi na forum i wg ogarniety jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Lubie Cie czesto na forum siedzisz i wymagania sa TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dookie 0 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Co to znacze ze miales pary razy swoja siec??? dlaczego sie rozpadla? neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Sporo siedzi na forum , wiek jest , steam , na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3gionTM 0 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Tak. Często się wypowiadasz i mało widzę żebyś popadał w konflikty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Wymagania spełnione, jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Na takWymaganiaBooootek ogarnia :Ddookie a co to ma do rzeczy ? Bylo i nie ma -_- Upadły z powodu braku kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 http://www.cs-classic.pl/viewtopic.php?p=35133#35133 ....Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi