KoTek 1 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) 1. Nick: KoTek ;3 MiałMiał2. Imię: Michał3. Wiek: 154. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): dobre5. Mikrofon(Tak/Nie): tak6. Składka (Tak/Nie): tak (max 20)7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/RvG.Pro/91.185.185.20:27161/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: chciał bym być adminem : bym ogarnial chat, ludzi i itp 2. passja moja to gry lubie ten serwer oraz deathruny ;d9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2/3h10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: zawsze moge wbijac11. Staż w grze counter strike Global Offensive: mam 505 godzin w cs;go więc 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: nie niebyłem jeszcze ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 17 Marca 2015 przez KoTek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Nie wiem czy czytałeś wymagania i wzór ale wyraźnie jest napisane: Brak jakiegokolwiek podpunktu we wzorze skutkuje zablokowaniem podania (-Nie podałeś linku do GameTracker'a.) Podanie napisane bez spełnienia wymagań zostaje natychmiast zamknięte, a autor otrzymuje warna (-1 post na forum) Nie spełniasz wymagań: Jestem na Nie. Edytowane 17 Marca 2015 przez Kamil™ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CL Varian 27 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 7. Link do swojego GT**: ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Chyba to mówi o wszystkim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoTek 1 Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 7. Link do swojego GT**: ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Chyba to mówi o wszystkim... juz zmienilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Wiek -/+ Znajomość + Składka + Mikro + Znajomość sm + Staż na serwerze + Staż csgo -/+ Staż jako admin - Aktywność na forum -- Możesz lepiej się opisać w 8. (Mnie to nie przekonuje) 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2/3h10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: zawsze moge wbijac Jeżeli piszesz że możesz poświęcić 2/3h to nie znaczy że zawsze możesz wbijać Nadrób aktywność na forum, opisz siebie znacznie lepiej Do tego czasu na Nie. Edytowane 17 Marca 2015 przez Dubstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Na NIE -wypowiadanie się w własnym podaniu -brak aktywności na forum @edit nie spojrzałem że to cs go xd Edytowane 17 Marca 2015 przez NexT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Nie wypowiadaj się we własnym podaniu, grozi to odrzuceniem twojej kandydatury(OPCJA EDYTUJ) Nadrób aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi