Senrox 869 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Wiek: 15 lat. Kontakt (GG/e-mail/steam): GG:43794781 e-mail: 1. [email protected] 2. [email protected] Kiedy zaczynałeś grę w cs: Grę w CS zaczynałem w wieku 10 lat Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Myślę że dobre, ale trzeba się jeszcze podszkolić w niektórych przypadkach. Ile masz wolnego czasu?: 1/2-4h dziennie. Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Widzę że wiele osób które dostały bana za czity, czekają dniami i nocami na to żeby dostać ub. Niektórzy z nich są niewinny i chcą dostać ub. Chcę odciążyć buźkę, oraz innych członków support unban ponieważ oni czasami nie mogą zobaczyć ss-ów bo mają jakieś problemy. Będę należycie wywiązywał się z obowiązków powierzonych mi jako supporter unban. Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Jeszcze nigdy w życiu nie używałem hax'ów. Wymagania - 50 postów - Jest - 50 godzin na forum - Jest - Minimum 15 lat - Jest - Minimum 2 miesiące na forum- Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 jestem na tak .. wymagania spełnia , czesto na forum jest i wg nada sie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Tak Czesto na forum siedzi, wymagania sa wporzadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Senrox, Jestem na Tak , podanie schludne ale poprawne , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Na takPodanie estetycznieWymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 na nie Nie ogarniesz tej posady bo nie znasz zadnych czitow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Pomarancza, skad wiesz że nie zna czitów ? Wnioskujesz to po tym że nigdy nie używał ? Cóż ja tez nie uzywałem a prawdopodobnie wiem wiecej od Cb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 No chyba nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Na tak, wszystkie wymagania spełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Damy Ci Szansę Na TakWymagania Spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 - 50 postów - Jest - 50 godzin na forum - Jest - Minimum 15 lat - Jest - Minimum 2 miesiące na forum- JestWiek: 15 lat. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek 0 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Jestem na TAK!Wymagania ma Spełnione i to Najważniejsze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 - 50 godzin na forum - Jest- 50 postów - Jest - Minimum 2 miesiące na forum- Jest - Minimum 15 lat - Jest Na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Wszystkie wymagania są spełnione. Chłopak jest ogarnięty. Ja na tak Można dać mu szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Pisz na PW:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi