dzika ryba 982 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Imię: Marta Wiek: 16 Kontakt: GG: 52844496, PW forum, Steam Twój nick na TS3: Mashiro Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Sporo przesiaduję na ts i nie miałam tutaj jakichś spin i myślę, że nie nagrabiłam sobie niczym, nie łamię regulaminu i chciałabym pomóc, chociaż admini raczej nie mają problemu, ale jak i tak siedzę godzinami(czasami całymi dniami), to mogę coś zdziałać. Zawsze jak ktoś ma jakiś problem, to staram się pomóc. Nie jestem zawalona obowiązkami, a jak już,to wszystko można podzielić.(nawet uczę się przy kompie, więc jak jakaś sprawa na ts będzie, to się oderwę xD) Serwer ostatnio ma coraz to więcej użytkowników, co się wiąże ze sprawami do adminów. Obecnym nie mam nic do zarzucenia, a to czy pomoc się przyda, zadecydują sami. Raczej dobrze potrafię się dogadać z innymi i nie robię głupot. Często poznaję tu nowych ludzi i wydaje mi się, że nikogo nie uraziłam. Myślę, że można mi zaufać. c: Kontakt z administracją: (w skali 1-10): hmm, sama nie wiem ;-; z 5 Ile czasu spędzasz na TS3: Mój rekord to bodajże 11-15h, czasami dobijam do 10, ale przeciętnie tak bez przymusu to z 4-5-6 godzinek mogę poświęcić. Kilka osób może potwierdzić, że dużo przesiaduję. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): Hmm, raczej nic trudnego, jakbym miała jakiś problem to raczej ktoś mógłby mi pomóc, myślę, że tak z 6,7/10 jest xD (nie będę owijała, że perfekto) Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Jeśli chodzi o doświadczenie z adminowaniem, to nie miałam. No, ale od czegoś trzeba zacząć. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): no chyba mam dojrzały głos xD Jak ktoś ma mi coś do zarzucenia, to proszę bardzo. ;] Wymagania: Ukończone 16 lat ✓ Umiejętność podstawowej obsługi serwera TeamSpeak3 ✓ Zachowanie kultury na TeamSpeak 3 ✓ Przynajmniej 35 sensownych postów i 15 godzin na forum ✓ Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) ✓ Posiadanie mikrofonu ✓ Posiadanie konta na forum minimum 14 dni ✓ (nie mam weny na rozpisywanie podania xd) @Paweł Coś ty, rangi karne to niiii xd @Shanell O regulamin nie musisz się bać. Nie słynę z banów, żadnego nie miałam. A i dzięki za zaoferowanie pomocy, jak się uda to na pewno skorzystam. /podanie edytowane Edytowane 20 Marca 2015 przez Mashiro * 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): no chyba mam dojrzały głos xD Chyba męski :3333333333333333333333333Jestem na tak. Miła, sympatyczna, da się z nią dogadać, nie łapie spin. Nic dodać nic ująć ))Pride pewnie Ci pokaże co i jak ;v 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Oczywiście że jestem na Tak + Rybcia cały czas siedzi na ts + Spełnia wszystkie wymagania Czego chcieć więcej? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Marta żonko oczywiście, że ci dam tak, sama mnie zaprosiłaś na ts'a (jestem nieśmiały to pomyślcie sobie ile to musiało jej zająć, żeby mnie przekonać ;]). Przede wszystkim daję jej tak, bo jest miłą, ogarniętą osobą (chyba xD) oraz dość aktywną ;] mam nadzieję tylko, że jak dostaniesz admina to "karnego kutasa" mi nie wstawisz xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Nie będę ukrywać, bo Ciebie nie znam. Widuję cię na ts, więc to jest ten duży plus. Administrator musi świecić przykładem i nie robić "rozbojów", więc tutaj też jest plus, bo Ty tego nie robisz. Doświadczenia nie masz co jest minusem, ale ts3 nie jest tak trudny do ogarnięcia i zawsze możesz na mnie liczyć w tej kwestii, że Tobie pomogę go poznać. Jedyne co musisz dobrze znać to regulamin bo bez niego to będzie lipa :C Edytowane 18 Marca 2015 przez Shanell 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Jestem na duże tak. Spędzasz na ts bardzo dużo czasu, kulturę też gites. Co do głosu to męski jest więc progres !XD. Trzeba dać ci szanse za dużą aktywność, kontakt z innymi na ts oraz za poczucie humoru, brakuje takich osób na ts;P. Co do słabego ogarnięcia z ts3, ja na tym ts uczyłem chyba wszystkich aktualnych adminów także zawsze możesz do mnie napisać 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Słabe te rekordy xD. Jestem na tak + Aktywna + kulturalna + miła + pomocna 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Jestem na TAK -Pomocna -spędza dużo czasu na ts3 i da się z nią pogadać 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 No to widzę że będzie 2 laska w ekipie Na tak, ogarnięta miła no i przede wszystkim aktywna Admina na pewno dasz radę ogarnąć, tam nie ma tak dużo roboty. W razie pomocy bezi mówi że ci chętnie pomoże ;d a jak nie on to ja też mogę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentosz 24 Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Dzika <3 pewnie ze na tak siedzisz cale dnie na ts, ogarniasz, +16 i wgl NA TAK XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 czemu nie? Marta jest ogarnięta,miła,chętna do pomocy innym użytkownikom,spełnia wymagania i wgl ma to coś w sobie,że jej podanie zostanie na 100% przyjęte jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Na razie jestem na NIE, ponieważ liczba adminów jest w sumie dość duża, a liczba osób korzystających z ts'a jest taka sama. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Marca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi