GANG ALBANI 5 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witam .U mnie wystapił nastepujacy bug gdyż u mnie nie mogę wybrać w akcie 2 Czwartej misji przeszedłem 3 i 4 nie mogę wybrać ponieważ piszę ze nie przeszedłem wcześniejszej misji prosiłbym o naprawienie tego bugu albo dajcie mi 300 złota to może uda mi się ją pominąć hee . W razie W podam nick . Mój nick na serwerze to : Niebezpieczny Czlowiek Pozdrawiam !! GANG ALBANII.!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Proszę napisac PW do tego pana: http://forum.cs-classic.pl/user/6470--/ W treści wiadomości opisz problem, podaj nick oraz klasę i questa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamek Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi