michał980826 9 Opublikowano 20 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 (edytowane) 1. Nick:$hr3k ^,^ 2. Imię:Michał 3. Wiek: 17 (w sierpniu) 4. Znajomość Amx(średnie,u dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):średnie, ale ogarne wszystko co i jak:) 5. Mikrofon(Tak/Nie) tak 6. Składka(Tak/Nie): tak( bd kupował vipa, aktualnie mam wygranego za top3 ) 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/%24hr3k%20%5E%2C%5E/193.33.177.101:27156/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Michał, mieszkam w BIłgoraju w Woj. Lubelskim.Kocham sport i grac w cs'a. Czego właśnie chce być adminem?? Chciałbym pomóc innym adminom w ogarnianiu czitów bo prawie zawsze zgłaszam jakies haxy i musze czekac z 5minut żeby ktoś inny to sprawdził i dopiero zbanował. Często grywam w godzinach gdy nie ma żadnego z adminów.Wiem kiedy osoba używa haxów a kiedy mam doczynienia z dobrym graczem w cs'a. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):nie mam :/ 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: od 3 do 4 godzin w dni roboczem czasem nawet dłużej roznie to bywa/ weekedny gram duzo:D z 6/7 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: w dni robocze od 18 do 22 róznie/ weekendy od 8 do13 i od 19 do 22 12. Staż w grze Counter Strike 1.6:około 2lat 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):nie Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania:) DZIĘKI Edytowane 20 Marca 2015 przez michał980826 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Jasne że tak -mikro -komunikatywny -aktywny -pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Troche juz u Nas gra wiec nie widze przeciwwskazan, aby otrzymal posade admina. Nie sprawia problemow, dobry gametracker, amx to tak naprawde pestka, a jak bedzie potrzebowal sie czegos dowiedziec, to sluzymy pomoca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Myślę że okres na okreś próbny można spróbować +aktywność na serwerze (popraw na forum) +mikro +zgłasza u@ -Kup steam , masz na to 2tygodnie po przyznaniu admina ! Pozdrawiam Madri. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1894 16 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Tez jestem na Tak. Bardzo czesto gra, nie obraza innych graczy. Tylko kup steam i bedzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 jestem na tak ale nowi admini dla mnie musza miec steam pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Jestem na tak +Wiek +Aktywność +Mikro +Kultura -Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wsado. 0 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Jestem na tak. +Wiek +Mikro +Aktywny - steam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) Na NIE: Nowe wymagania to wyraźnie zaznaczony "STEAM" oraz aktywność w dziale DD2. Nie spełniasz ich więc na NIE. EDIT: NexT. dla mnie te 2 tygodnie to jakiś żart. Albo spełnia wymagania albo niespełnia więc nie kandyduje. Wiedział, że wymagany jest steam, a jak nie wiedział to ta posada nie dla niego bo admin ma być obeznany z forum i DD2. "Także wprowadzam nowe wymagania, podobnie jak na FFa, gdy dana osoba nie spełnia wymagań podanie zostanie automatycznie odrzucone." W regulaminie każą mieć STEAM'a a nie "przymierzać się" do jego kupna Edytowane 21 Marca 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Jestem za okresem próbnym : +aktywność na serwerz +wiek +kultura -słaba aktywność na forum (działdział DD2) A co do steama CiapatyMurwa ma 2 tygodnie na kupienie Pozdro NexT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biały Murzyn 22 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Jestem na tak: -aktywny na dd2 -wiek -kultura -zgłasza na U@ Steama musisz posiadać Pozdro Murzyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamCiCuksa 8 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) Na Tak. amxx +/- wiek + aktywność na serwie + Edytowane 21 Marca 2015 przez DamCiCuksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Crash. 6 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 na tak - wiek - aktywność na serwerze - mikrofon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aYa 4 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 tak ciagle na serverze mikrofon wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Jestem za okresem próbnym -steam (masz na kupno 2 tyg po przyznaniu admina) +ogarniety +zgłasza na u@ +aktywność na serwerze -aktywność na forum/ posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Na tak, aktywność, wiek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 często na serwie zgłasza u@ogarnięty na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM4L! 7 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) Jak dla mnie admin powinien obowiązkowo mieć Steam. Jesteś aktywnym graczem co widać po GT, ale niestety. ~ STEAM PODSTAWA! Jestem na nie, Edytowane 21 Marca 2015 przez Fakel Kolor czerwony jest dla administracji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsky 200 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Na NieJest :- składka- wiek- aktywny- zgłasza haxy, ale masz ns'a na ktorym rzekomo Ci nie zapisuje zrzutów ekranu banowałem Cie nie wrzuciłeś ssó'w, więc nie rozumiem admina który ma banować robić ssy a sam ich nie wstawiaKupisz klucz do 1.6 za 10 zł i jestem jak najbardziej za! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 przyjmę na okres próbny ale masz 2 tygodnie na kupno steama ! inaczej Cię usunę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi