Domino c(: 33 Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Hej. W tym temacie chciałbym się dowiedzieć czy z gier mogą mi wypaść jakieś skiny bez misji? A po za tym jak dodać ten pasek w których wykonuję misje bo narazie go nie mam ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajman 45 Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Misje mozesz wykonywac jesli masz zakupiona operacjie (teraz mam operacje Vanguard) a skiny moga normalnie dropic na meczach ale sa slabe takie do 0.10 czasami moze sie zdazyc lepszy skina ale to rzadko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino c(: 33 Posted March 20, 2015 Author Share Posted March 20, 2015 A jak kupić te misje ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rewoX* 1,295 Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Musisz kupić operacje. Teraz nie ma żadnej dostępnej, musisz poczekać na nową. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rewoX* 1,295 Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Problem rozwiązany Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts