Silver Surfer 6 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) 1. Nick: Silver Surfer / aktualnie Snax2. Imię: Łukasz3. Wiek: 174. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): dobre5. Mikrofon(Tak/Nie): tak6. Składka (Tak/Nie): tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Silver%20Surfer/91.185.185.20:27161/, http://www.gametracker.com/player/Snax/91.185.185.20:27161/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Łukasz, mam 17 lat jestem typowym nastolatkiem buntownikiem (pije, czasami zapale:) ) Łatwo ze mną nawiązać kontakt z przyjemnością nawiązuje nowe kontakty i bardzo dobrze się dogaduje z rówieśnikami z servera.9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Różnie 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Robocze w przedziale 15-22 weekendy 16-2/3 To są godziny w których wchodze nie w których gram cały czas 11. Staż w grze counter strike Global Offensive: 1,5 roku12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: tak. PORADNIK JUZ U KAROLA NA PW + NIE JESTEM ZADNEM SPESEM CZY KIMS TAM! Edytowane 21 Marca 2015 przez Silver Surfer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Ja jestem na Tak, bardzo często Cię widze, jestes aktywny, spelniasz wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Dobra.. Tym razem jestem na TAK Jesteś aktywny,mam nadzieję że kulturka też się poprawiła Teraz mam dużo nauki i rzadko wpadam na serwer,więc jakiś no-life musi mnie zastąpić. Pozdro BANG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Również jestem na tak. Co byłem na serwerze, zawsze grałeś. Tak jak wspomniał kamil kultura musi się trochę poprawić. Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Masz warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi