Jump to content

[PRZYJĘTA]Skarga

ziitexx

Recommended Posts

1.Twój Nick: ziitextm AF1

2.Nick admina/gracza który zawinił: któryś z tych na serverze (nie wiem kto jest adminem)http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=412252127

4.Data i godzina: 18:50 22 marca 2015

5.Mapa: Cobblestone

6.Powód bana : Admin mnie podpalił bez powodu

8.Opis sytuacji Ktos mnie bez powodó podpala (odechciewa mi sie grac na tym serverze) Zbyt często mam takie sytuacje

Znowu ten dzieciak.... Przyznaje popełniłem błąd ponieważ zamiast kicknąć go ostrzegawczo za rush w ct na coblu, to go podpaliłem. Prosił bym o danie warna temu użytkownikowi który na siłe jako jedyny na serwerze jest niezadowolony z mojego adminowania i składa skargi o kicki tak jak to było w poprzednim przypadku. Tak jak napisałem mój błąd i się do tego przyznaje.

Moge dorzucić, że ziitexx to mój młodszy i niezbyt ogarnięty brat. Poprostu wrzuca takie coś bo nie ma co robić w internecie wi3c denerwuje kolegów :)

Obejrzałem sobie demko i każdą rundę kiedy ziitexx był w CT i w żadnej rundzie do otrzymania kary nie zawinił raszem, więc nie wiem skąd dla niego ta kara. Raz pobiegł dalej i porobił wam plecy, ale to było grubo po 30s.

• Like 1

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga została przyjęta!

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy